Costumul spațial și un fluture – Recomandările lui Milan Vidlak

Când am auzit prima oară despre dispozitivele Somavedic create de terapeutul și inventatorul ceh - Ivan Rybjanský și efectele remarcabile ale acestora, nu știam că voi experimenta și eu pe propria mea piele, foarte curând, puterea lor de detoxifiere.

Eu am ales modelul Somavedic Medic Uran. Este cel mai puternic model și în afară de armonizarea mediului și neutralizarea efectelor zonelor geopatogene și a electrosmogului cauzat de radiațiile electromagnetice (EMF), are și capacitatea de schimba structura apei. L-am despachetat, l-am așezat pe masă și am asteptat sa văd ce se întamplă. Trebuie sa recunosc, că la un moment dat am început să mă îngrijorez. Nu legat de capacitățile dispozitivului - știți că oamenii exagerează uneori și în cariera mea jurnalistică am fost martor la prea multe ca să fiu optimist - dar auzisem prea multe lucruri bune despre aceste dispozitive ca să fie adevarat.

Sunt jurnalist și fac parte din categoria de oameni care au partea stângă a creierului dominantă; acest gen de oameni încontinuu analizează și se gândesc la ceva, deci șef este creierul. Întradevăr, nu am idei preconcepute și am o atitudine deschisă față de viață. De asemenea, sunt activ interesat de partea spirituală, pentru că de-a lungul vieții mele am avut numeroase experiențe miraculoase, despre care dacă cineva mi-ar fi povestit aș fi râs cu poftă.

Convingerile mele sunt rezultatul gândurilor mele. În primul rând, trebuie să înțeleg tot și să procesez informația în mintea mea, spre deosebire de oamenii care au o intuiție dezvoltată și pentru care procesul gândirii este secundar. Deci, am învățat ca nu este bine să te grăbești să tragi concluzii și că cel mai bine este să cercetezi personal, indiferent de subiect.

Dificultatea pe care am avut-o în legatură cu dispozitivele lui Ivan Rybjanský a fost că aceste dispozitive operează diferit față de ceea ce eram obișnuit, iar zona principală a efectelor acestora se situează dincolo de materie (majoritatea oamenilor pe pământ sunt concentrați asupra lucrurilor materiale), și anume în câmpul cuantic. Din acest motiv, este mult mai greu de abordat și de înțeles decât, spre exemplu, un frigider pe care îl folosești ca să răcești berea.

Sunt două categorii de oameni - o categorie care are nevoie de dovezi palpabile ca să creadă și o altă categorie care nu au nici o problemă în a percepe energiile subtile. De obicei, bărbații aparțin primului grup, dar nu chiar toți...

Numai apă

Somavedic Medic Uran strălucea frumos. Cam atât gândeam despre acest model. După trei zile, mintea mea, într-un fel sarcastic, "m-a întrebat" dacă această "lampă" frumoasă de 850 USD nu costă totuși cam mult. După aceste gânduri, am umplut o carafă cu apă plată și am așezat-o lângă Medic Uran pe care am băut-o pe parcursul a cateva ore. Imediat am remarcat gustul fin, precum catifeaua, al apei. Mi-a amintit de apa pe care o beam dintr-un izor din Valea Prokop. Dar mintea mea m-a informat că este doar imaginația mea de vină și că apa este la fel peste tot și că ar trebui să mă relaxez sau să mă apuc să fac ceva util.

Au trecut mai multe zile și nu s-a intâmplat nimic notabil, până cand într-o zi am uitat să așez apa langă Uran și am fost obligat sa beau apa plată obișnuită, pe care o lăsasem să se evapore clorul din ea. Am fost șocat - imediat am simțit că beau beton lichid și această apă nu era deloc potabilă. Mintea imi joacă farse, se ține de șotii. După prima înghțitură, am știut că "apa Uran" este diferită, dar mintea mea este așa de adaptabilă și a uitat complet cât de oribilă era apa pe care o beam înainte. În acel moment am realizat, de asemenea, de ce beam atat de puțină apă în ultimii ani - nu era o apă de baut.

Abia acum începe să fie interesant. După aproape trei săptămâni am conectat dispozitivul Medic Uran la priză și am constatat că nu numai apa era influențată de dispozitiv, dar și eu eram afectat. M-am simțit, cumva, ciudat încă de dimineață. Simțeam că ceva nu este în regulă și chiar înainte să îmi dau seama ce anume nu e în regulă, am... efectiv și amuzant făcut pe mine. Nu o să plictisesc cititorii cu detalii despre cele întamplate, doar vreau să subliniez că ceea a "ieșit" întrega zi, părea că provine de pe o altă planetă. A fost epic.

Ieșea numai apă, un mod de curățare total diferit de ce experimentase orice altă ființă vie. Imediat l-am sunat pe Dl. Rybjanský și l-am intrebat ce să fac, pentru că trebuia să particip la un seminar la Camera Deputaților; m-a sfatuit să beau compot de afine. Nu am reușit să ajung la seminar (și nu am "murdărit" parlamentul) dar, din fericire, a doua zi totul a revenit la normal.


"Somavedic face un fel de muncă de arheologie. "Sapă" că să ajungă la tine. Imaginează-ți un suflet care poartă 50 de costume spațiale. Acelea sunt straturile care îl acoperă. Spre exemplu, un suflet spune "alb". Treci prin toate straturile și când ajungi la ultimul strat se aude "violet". Mai simplu spus, dispozitivul prin efectele vibrațiilor sale te ajută să elimini orice te impiedică să îți "auzi" sufletul." - aceasta a fost explicația inventatorului Somavedic.


Îmi amintesc un film frumos "Clopotul de scufundare și Fluturele" regizat de Julian Schnabel, bazat pe povestea adevarată a editorului șef al versiuni franceze a revistei Elle, Jean-Dominique Bauby, care după un atac cerebral a paralizat total și din nefericire nu putea să-și miște decât pleoapele. Încet, încet a învățat să comunice (un clipit de pleoape însemna DA, doua însemnau NU) și cu ajutorul asistentei care îl ingrijea și un alfabet special pe care ea l-a creat pentru el, și-a relatat întreaga poveste numai clipind din pleoape. În orice stare ne-am afla, trebui să ne străduim să reușim ca să putem elibera acel fluture minunat din costumul spațial.

Somavedic acționează diferit pentru fiecare. Chiar și asupra scepticilor sau a celor care nu îi simt efectele sau se gandesc că nu are nici un efect, sau care au nevoie de dovezi palpabile (ca mine, de exemplu, cu apa de băut)... "Nu simt nimic." Îmi spune unul dintre clienții mei respectabili acum aproximativ un an de zile, o persoană importantă, care a venit din Iordan să mă viziteze. Am încercat să îi fac o evaluare. L-am intrebat: "Cum dormi?" - "Este mai bine, trebuie să recunosc." - "Cum te mai simți cu șoldul care te durea?" - "Recunosc că mă doare mai puțin, dar pot urca scările normal." - "Și plămânii?" - "Ei bine, pot respira mai ușor și pot urca scările mai repede."

Exact ca și cazul meu cu apa. Te obișnuiești cu mai bine și uiți cum era când era mai puțin bine. "Pentru cei care nu simt nimic, vă recomand să utilizați dispozitivul o lună și după aceea să comparați cu momentul din care ați plecat. Trebuie să vedeți situația de ansamblu. Oricând puteți returna dispozitivul dacă nu sunteți mulțumiți", îmi explică Ivan Rybjanský.

90% dintre foarte puținii utilizatori care returnează dispozitivul, în cele din urmă revin să ia din nou dispozitivul, pentru că după ce nu îl mai au își dau seama că, de fapt, chiar funcționează.

"Depinde de încarcarea din mediu, de încărcătura karmică, de stilul de viată, de vârstă, de maturitatea și vârsta spirituală, de mediul în care persoana a crescut, dacă a lucrat asupra sinelui interior și cât de mult... toate acestea influențează imediat felul în care simțim conexiunea cu dispozitivul Somavedic. Este ca și experiența de șofer. Unii au șofat sute de mii de kilometri, alții milioane de kilometri. Pentru cei care au parcurs sute de mii de kilometri călătoria poate fi mai aventuroasă, pentru alții poate fi mai lină." specifică inventatorul dispozitivului despre experiențele pe care le poate avea un utilizator. Ceea ce contează sunt destinația călătoriei și obiectivul. "Somavedic elimină situațiile fără ieșire. Dispozitivul ne ajută să realizăm ceea ce este esențial și ceea ce nu este esențial. În timp ce mintea hotărăste pe drumul pe care se află dacă să o ia la dreapta sau la stânga, cu Somavedic mergi direct la țintă."

În afară de diferențele dintre apa tratată de Uran și cea obișnuită, de diareea explozivă, experiențele mele nu au fost mai furtunoase decât descrierile altor utilizatori; totul se desfașoară discret, aproape fară să observi. De aceea, am ascultat sfatului dlui Rybjanský și am analizat schimbările după două luni. Spre surprinderea mea am constatat că beau apă ca un pește (așa cum aș bea o apa proaspată de izvor), dorm ca un nou-nascut și, mai ales, ceea ce mi se pare incredibil, precum o bufniță de noapte merg la culcare devreme și mă trezesc la 4:30 dimineață, deși lucrez până seara, iar așa ceva era de neimaginat înainte... Sunt plin de nergie. Cam acestea am dorit să vă dezvălui despre experiența mea cu Somavedic.