Jiri Linhart, M.D. - experience with Somavedic Medic Testimonial on Medic model

Încă din 1 mai 2018, am folosit 2 dispozitive Somavedic Medic. Unul îl am în cabinetul stomatologic, iar pe cel de-al doilea acasă, în dormitor. De atunci, am stat în preajma acestor dispozitive mai mult de 2000 ore. La 1 noiembrie 2018, aveam deja 1200 de ore petrecute în proximitatea dispozitivului de acasă și 800 de ore la cabinetul stomatologic, mai puțin aproximativ o lună de zile în care am fost în vacanță.

După tot acest timp, pot confirma că sănătatea mea fizică și mentală s-a îmbunătățit în ciuda volumului din ce în ce mai mare de muncă. Mă simt plin de vitalitate și am mai multă energie. Tensiunea internă, provenită din presiunea pacienților care veneau pentru urgențe, s-a redus. Când mă trezesc, mă simt mult mai odihnit.

În fiecare dimineață la ora 06:00 fac aproape 20 de minute de exerciții de stretching. În weeked-uri fac 10-12 kilometri cu bicicleta și tot la fel de multi kilometri cu caiacul pe lacuri, baraje și râuri. Structura exercițiilor fizice pe care le fac este adecvată vârstei, iar masurătorile programului Endomomodo de pe smartphone, îmi confirmă că rezultatele sunt eficiente. În general, cred că oboseala datorată muncii și sportului este mai mică. La început, nu am sesizat niciun fel de reacții negative.

Ceea ce m-a ghidat către Somavedic a fost informația despre efectele asupra apei. Fotografiile cu modificările cristalelor de apă înghețată m-a asigurat că această modificare moleculară a apei se va răsfrânge și asupra apei din organism. Apa reprezintă 70% din greutatea corpului uman. Dovada acestui fenomen sunt celule roșii mărite sub un microscop Darkfield. Acum cațiva ani de zile, am facut o examinare și am văzut cu ochii mei cum așa numitele forme rulo sau legaturi ale celulelor roșii în formațiuni care semănau cu șirag de mărgele sau un colier. Aceste formațiuni sau clusteri longitudinali de celule roșii nu pot pluti prin vasele microscopice și nu-și pot îndeplini funcțiile de hrănire a țesuturilorși eliberare de reziduuri la nivelul microcirculației.

Îmi este foarte clar că dispozitivele Somavedic au efect asupra echilibrării circulației energiei în corp și elimină blocajele, ceea ce evident este una dintre funcțiile principale. Din păcate, nu am pregătire în acest domeniu și în consecință nu pot descrie fenomenul, dar am dorința să înțeleg cum acest fenomen acționează în prevenția și pe parcursul bolii. Am înțeles că majoritatea medicilor cehi nu acceptă această terminologie non-materialistă și o consideră neconcludentă. Cunoștințele în aceste domeniu din țara noastră, atât a oamenilor obișnuiti cât și a medicilor, este restrânsă în acest moment. Să negi este întotdeauna mult mai simplu decât să explorezi necunoscutul sau chiar să inventezi un dispozitiv care ajută la îmbunătățirea sau menținerea stării de sănătate, așa cum a facut Dl. Rybjanský.

Noi, utilizatorii sau alte persoane care iau în considerare achiziționarea unui dispozitiv Somavedic, îi datorăm mulțumiri inventatorului.

Jiri Linhart, Medic, 55 ani