ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Poți afla multe informații interesante din interviurile cu dl. Ivan Rybjanský, inventatorul dispozitivelor Somavedic

ALTE ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Sticla îmbogațită cu uraniu este dăunatoare sănătății?

Din datele obținute despre procesul de producție al sticlei îmbogățite cu uraniu (cantitatea de sticlă, conținutul de uraniu în diversele serii de dispozitive produse și scopul utilizarii acestei sticle) și cercetările făcute de SUJB (Oficiul de Stat pentru Siguranță Nucleară) demonstrează că nu au fost încălcate prevederile legislative ale Republicii Cehe legate de protejarea individului și a societății de efectele dăunătoare are utilizarii sticlei îmbogățite cu uraniu.


Care este locul ideal în care să aplasăm dispozitivul Somavedic?

Locul ideal este în mijlocul locuinței sau la parter dacă aveti o locuință cu etaj. Câteodată, dispozitivul "îți va spune" el - sau mai precis veti simți intuitiv - locul ideal în care trebuie amplasat. Nu recomandăm să amplasați dispozitivul sub pat sau la o distanță mai mică de un (1) metru de pat.


Ce se întâmplă cu dispozitivul după 5 ani?

Dispozitivele produse în 2015 și după au garanție de funcționare eficientă timp de 5 ani. Dacă toate diodele sunt funcționale (luminează), înseamnă că Somavedic lucrează la capacitate maximă și după această perioadă. Dacă doriți, puteți să ne trimiteți oricând dispozitivul pentru verificare și testare.


Nu credeți că acest dispozitiv este prea scump?

Calitatea produsului este crucială pentru noi, motiv pentru care investim sumele necesare de bani pentru producerea acestor dispozitive. Toate dispozitivele Somavedic sunt 100% fabricate în Cehia, lucrate manual, în special sticla. De mulți ani, investim în cercetare și dezvoltare atât în Republica Cehă și în alte țări pentru a obține certificări internaționale de recunoaștere. De asemenea, sunt și alte cheltuieli ale companiei care influențează prețul final al produsului, cum ar fi salarii, costuri de logistică, sau - și reprezintă o parte importantă costurilor totale - cheltuielile cu taxele. Mai mult decât atât, prețul include și garanția de calitate pentru 5 ani a produselor.


Pot fi scoase pietrele din dispozitiv și pot fi curațate, reîncarcate prin expunerea la soare și reasamblate în dispozitiv?

Pietrele nu pot fi scoase, nu este necesar. În momentul conectării la sursa de curent electric, pietrele sunt în contact permanent cu pământul, mediul lor original de proveniență iar energia de curațăre și reîncarcare se manifestă automat.


De ce durata de funcționare a dispozitivelor Somavedic este atât cât este?

Duarata de funcționare este bazată pe durata de funcționare a materialelor componente utilizate... și de longevitatea potențialului energetic pentru o funcționare completă a dispozitivelor Somavedic.

Sunt obosit și nu mă simt bine după ce am activat dispozitivul Somavedic. Ce ar trebui să fac?

Cea mai frecventă cauză este consumul insuficient de apă. Cea mai bună soluție este să cumpărați apă plată îmbuteliată și în fiecare zi la ora 06:00 dimineață (sau de îndată ce vă treziți) să beti un pahar de apă cu lămaie. Pe parcursul zilei continuați să beți până la 1,5-2 litri. Ar fi ideal să țineți sticla lângă dispozitivul Somavedic. Apa va elimina reziduurile din corp și tot procesul de detoxifiere va fi mai suportabil și eficient. Aveți grijă cu consumul de cafea, care deshitratează foarte mult și pentru a acoperi deficitul de hidratare creat de consumul unei cești de cafea ar trebui să beți 3 cești de apă. Dacă starea dvs. nu se îmbunătățește după cateva zile, vă rugam să ne contactați.


Trebuie să țin dispozitivul conectat permanent la sursa de curent electric?

Pentru efecte maxime, dispozitivul ar trebui să fie permanent conectat la sursa de curent electric, dacă se poate. Consumul de energie electrică este minim - nu depășește 1 kWh/lună.


Efectele generate de dispozitivul nostru Somavedic ajung și la vecini; sunt influențați de acesta împotriva voinței lor, a liberului arbitru?

În primul rând, trebuie să ne gândim la semnificația cuvântului "liber arbitru". Prin definiție: este posibilitatea unei persoane de acționa conform propriilor decizii, fară a fi afectat într-un mod determinant de către alți factori (din exterior). În tot cazul, fizica cuantică ne spune că toți suntem parte al aceluași câmp cuantic care încorporează toate informațiile încă de la începutul timpurilor. În acest câmp, suntem încorjurați de particule și energii capabile să stocheze și să transmită informații pe distanțe infinit mai mari fară întarziere. Spațiul și timpul așa cum le percepem nu există în fizica cuantică. Totul este interconectat, totul este în relație cu totul!

Ceea ce susține foarte clar această teorie este că nu există coincidențe și că totul se întâmplă pentru un motiv bine determinat. Dacă noi am decis să folosim Somavedic în locuința noastră și efectele acestuia se răsfrâng și asupra locuinței vecinului, este clar că trebuiau să fie în raza de influență a acestuia, de asemenea.


Dispozitivele Somavedic elimină virușii, bacteriile, paraziții din mediul înconjurător, corp sau din ambele?

Dispozitivele Somavedic protejează corpul la nivel celular, deci protejează întregul organism.


Cum recunoaște dispozitivul bacteriile benefice din corp față de cele care sunt dăunătoare?

Tot ce există are propria frecvență unică și specifică, la fel și bacteriile. Când programăm o anumită frecvență în dispozitivul Somavedic, numai bacteriile care vibrează în această frecvență sunt, în consecință eliminate. Celelalte bacterii (cu frecvențe diferite) nu vor fi afectate de către dispozitiv. 

eBook va fi disponibilă în curând