Efectele dispozitivelor Somavedic

Somavedic are urmatoarele efecte pozitive asupra următoarelor probleme de sănătate cauzate de influența zonelor geopatogene:

Dureri de cap/Migrene

Nervozitate/Emotivitate

Probleme cu somnul/Insomnii

Probleme digestive

Oboseală

Imunitate scăzută

Somavedic este un dispozitiv pe care poți conta în eliminarea influențelor nedorite ale zonelor geopatogene, intersecțiile de cursuri de apă, liniile Curry si Hartmann, inclusiv electrosmogul. De asemenea, elimină și alte influențe negative care afectează structura celulară a corpului fizic.

Somavedic este utilizat pentru a evoca perfecțiunea armoniei dintre minte și corp. Îmbunătățește relațiile de familie, metabolismul și calitatea somnului (detalii). Este benefic pentru curațarea spațiilor de acasă sau de la birou.

Alte situații în care s-au constatat efectele pozitive ale dispozitivelor Somavedic:

  • Discomfort mental și psihic

  • Dureri de spate

  • Afecțiuni are coloanei vertebrale

  • Probleme reumatice

  • Mușchi blocați și tensiune internă generală

  • Nervozitate, nerăbdare, iritabilitate

  • Sindrom de oboseală cronică, epuizare sau incapacitate de concentare

  • Slăbiciune când te trezești dimineață - te simți neîndemanatic, ai insomnii sau coșmaruri - copii vor sa doarmă cu parinții, adolescenții iși schimbă locul de dormit

  • Afecțiuni cronice ale gâtului și stomacului

  • Afecțiuni ale inimii

Cât de repede voi resimți efectele dispozitivului Somavedic?

Care sunt manifestările și cât de repede voi simți efectele dispozitivului Somavedic?

Efectele dispozitivului Somavedic sunt individuale și depind de mulți factori. Primele efecte pe care le veți simți după ce conectați dispozitivul Somavedic depind de sensibilitatea și reacțiile fiecărei persoane. Majoritatea utilizatorilor nu simt niciun fel de modificări la început, dar persoanele senzitive pot simți efectele dispozitivului Somavedic aproape imediat după ce îl conectează. Efecte vizibile asupra sănătății depind de severitatea și natura problemelor de sănătate. Dacă afecțiunile sunt acute, îmbunătățirea stării de sănătate esti vizibilă relativ repede în timp ce afecțiunile cronice pot înregistra îmbunătățiri vizibile după cateva luni de zile.


Nu cunoaștem niciun caz în care efectele dispozitivelor Somavedic să nu se manifeste mai devreme sau mai târziu.

Rapiditatea cu care se manifestă efectele depinde de gradul de contaminare al corpului, dar și de voința de a avea un regim de viață sănătos. Este logic că dacă îți expui organismul excesiv stresului în timpul terapiei cu Somavedic, vei întarzia sau chiar împiedica să se manifeste efectele benefice asupra sănătății. În concluzie, dacă vrei sa beneficiezi din plin de avantajele dispozitivelor Somavedic, te sfătuim să ai o atitudine cât mai responsabilă față de sănătatea ta. Dacă vei proceda în acest fel vei permite ca efectele dispozitivului Somavedic să se manifeste cât mai rapid.


Primele efecte

Efectele generate de acțiunea câmpurilor geopatogene vor începe să fie eliminate după primele 3 ore de la conectarea dispozitivului Somavedic. Majoritatea oamenilor nu vor simți imediat efecte vizibile ale influenței dispozitivului. Aceste efecte sunt multiple. În primele momente, vei simți o schimbare a atmosferei emoționale din jurul tău (ca și cum aerul este curățat), o senzație puternică de relaxare și uneori chiar euforie.

Unele persoane pot avea "dificultăți de adaptare" care le crează diverse emoții neplacute (din punct de vedere mental)! * Aceasta este o reacție absolut normală și care nu este nicidecum o situație periculoasă! Această stare este, de obicei, temporară și dispare după numai cateva ore sau în cel mult câteva zile.

*Principala reacție a organismului poate fi comparată cu cea de detoxifiere și uneori se întâmplă ca reacțiile să fie chiar puternice. În tot cazul, simptomele fizice sunt foarte rar întâlnite în perioada de adaptare la efectele dispozitivului Somavedic. Dispozitivul are o influență gradată de detoxifiere asupra organismului și spre deosebire de metodele clasice de detoxifiere, dispozitivul Somavedic acționează foarte ușor și neinvaziv cu efecte pe termen lung.


Între 3 și 5 zile

Pentru persoanele care au probleme cu somnul, pentru acestea se reglează programul de somn și în același timp somnul devine mai profund. Utilizatorii care au avut probleme cu somnul de multă vreme afirmă că după cateva zile de la conectarea dispozitivului Somavedic somnul s-a normalizat și se trezesc mult mai odihniți dimineața.


Între 3 și 6 săptămâni

Între 3 și 6 săptămâni stresul provocat de zonele geopatogene, asupra organismului și orice alte obiecte afectate de acestea, este eliminat.


Între 1 și 3 luni

Între 1 și 3 luni sunt eliminați virușii, ciupercile, bacteriile, paraziții (depinde atât de dietă cât și de alți factori). De asemenea, este îmbunătățit metabolismul și în mod vizibil crește energia de viață.


Între 3 și 6 luni

Între 3 și 6 luni câmpul energetic al majorității utilizatorilor care nu au avut probleme serioase de sănătate este curățat de către dispozitivul Somavedic, iar dacă problemele de sănătate persistă, cel mai adesea se rezumă la simptome ușoare la nivel fizic. De principiu, toți utilizatorii experimentează un nivel de energie semnificativ crescut. 


Între 6 si 12 luni

Problemele de sănătate mai serioase vor fi mult atenuate iar organismul persoanelor cu afecțiuni grave va fi detoxifiat.

Manifestările declanșate de utilizarea dispozitivului Somavedic variază de la persoană la persoană în funcție de circumstanțele menționate mai sus.


NOTE: Dispozitivele Somavedic nu înlocuiesc tratamentele medicale și sfaturile medicilor! Producătorul vă recomandă să mergeți regulat la medic pentru diagnostic și tratament. Pe baza experienței acumulate, până în prezent, din colaborarile cu cabinetele de biorezonanță este recomandată utilizarea dispozitivelor Somavedic împreună cu aparatele de biorezonanță BICOM.

Află mai multe despre experiențele personale ale utilizatorilor