Despre Somavedic

Ce este Somavedic și cum funcționează?

Somavedic armonizează mediul în care trăim...

Principiul de funcționare al dispozitivelor Somavedic este inspirat din cunoșțiințele extinse și numeroșii ani de cercetare privitoare la proprietățile mineralelor și efectele lor vibraționale specifice asupra mediului înconjurator și asupra organismului uman.

Rezultatele excepționale sunt dublate de experiențele uimitoare din multe centre de biorezonanță; unde dispozitivele Somavedic sunt folosite după tratamente pentru echilibrarea organelor afectate de boli.

Somavedic este conceput plecând de la principiul eliberării controlate a energiei din minerale. Acestea sunt pietre semiprețioase sau prețioase aranjate într-o configurație specială care formează "inima" dispozitivului Somavedic.

În configurația dispozitivului Somavedic sunt folosite pietre prețioase și semiprețioase în funcție de frecvența de vibrație individuală a fiecaruia, vibrație pe care acestea o emană în mediul înconjurator și îl influențează într-un mod benefic.

Până la un anumit punct, aceasta este baza terapiilor care folosesc pietrele prețioase și este de obicei limitată la utilizarea pietrelor una câte una, dar nu este și cazul dispozitivelor Somavedic.

Somavedic a fost special creat să elimine efectele zonelor geopatogene și ale electrosmogului

Electrosmogul și radiațiile EMF (radiațiile electromagnetice)

În orașe, nivelul de radiații cu radion generate, în zilele noastre, are valori de la 10 milioane până la cateva miliarde sau chiar mai mult decât nivelul electromagnetic rezidual ce este necesar vieții. În concluzie, suntem în permanență expuși poluării electromagnetice.

Cantitatea excesivă de câmpuri electromagnetice artificiale duce la numeroase dereglări ale mediului natural și al organismelor vii (animale și oameni) cauzate de pătrunderea semnalelor electromagnetice în câmpurile de energie ale celulelor și ale organelor corpului nostru.

Am ajuns în stadiul în care folosim aceste tehnologii în viața noastră nonstop - dispozitive cum ar fi smartphones, Bluetooth, rețele internet fără fir, telecomenzi pentru deschiderea și închiderea ușilor de la garaj - toate aceste tehnologii se bazează pe comunicarea fără fir.

Expunerea îndelungată la radiații electromagnetice induce, printre altele, somn neodihnitor, pierderea vitalitații, dureri de cap, concentrare dificilă, bâzâit în urechi, rezistență mentală și psihică scazută și o solicitare intensă a sistemului cardiovascular.

Somavedic a fost special creat să elimine aceste influențe nedorite asupra sănătații noastre.

Fie că ne referim la zonele geopatogene sau electrosmog, efectele acestora și dereglările pe care acestea le provoacă, pot fi eliminate de către Somavedic.


Despre zonele geopatogene și stresul declanșat de efectele acestora 

Cuvântul geopatogenic își are originea în limba greacă din cuvintele: geo care înseamnă "pământ" și phatos care înseamnă "suferință" sau "boală".

Primele mențiuni despre "venele dragonului" (zonele geopatogene) vin din China și au o vechime de peste 4000 de ani. Înainte de a începe construcția unei case, vechii chinezi chemau un "căutator de apă" (dowser) la locul ales pentru a localiza "venele dragonului" (zonele geopatogene).

Zonele geopatogene sunt cauzate, în special, de către curenții subterani de apă sau de mișcările scoarței terestre și alte cauze geologice. 

Conform literaturii de specialitate staționarea îndelungată în aceste zone provoacă stresul geopatogen, care este o formă de stres cauzată de energiile nocive ale Pământului care ne afectează sănătatea în permanență pe masură ce ne simțim din ce în ce mai vlaguiți de energie. Staționarea îndelungată în aceste zone poate cauza cancer, afecțiuni ale ficatului, boli ale tractului urinar inferior, infertilitate, rinite cronice și multe alte afecțiuni.

Staționarile de scurtă durată în aceste zone sunt nocive și ele dar locurile pe care trebuie să le verificăm să nu fie amplasate în aceste zone sunt locurile de dormit, locurile unde muncim, mai ales dacă stați în picioare sau pe scaun în acelasi loc mai mult timp, cum ar fi munca de birou.

Somavedic a fost creat special pentru a elimina efectele nedorite asupra sănătății noastre.

Citește despre efectele extraordinare ale dispozitivelor Somavedic în viața oamenilor.