Despre noi

Somavedic Technologies s.r.o. este producătorul dispozitivelor Somavedic

Am început producția dispozitivelor Somavedic (până în Noiembrie 2014 firma se numea Somatex) pornind de la o experiență de peste 15 ani în domeniul medicinii alternative - medicina tradițională chinezească și Ayurveda, medicina complementară și alte tipuri de terapii alternative, precum și descoperirile științifice în domeniul terapiilor cu frecvențe - efectele unor vibrații specifice ce acționează asupra mediului înconjurător și asupra corpului uman.


Principalul motiv pentru care am creat un dispozitiv accesibil și funcțional, care să ajute în problemele de sănătate ale oamenilor, pleacă de la constatarea că tratamentele medicinii convenționale nu conduc, întotdeuna, la recuperarea sau vindecarea completă ci mai degrabă suprimă sau transferă simptomele către alte zone ale corpului. 

Din punctul de vedere al medicinii alternative sau complementare, efectele medicinii convenționale au efecte pe termen scurt. Diferitele metode folosite de medicina convențională îndepartează simptomele pentru scurt timp iar problemele de sănătate, cel mai adesea, revin mai devreme sau mai târziu.

Am început să producem dispozitivele Somavedic plecând de la idea de a avea rezultate pe termen lung. Sănătatea corpului fizic și a minții este strâns legată de crearea unui mediu armonios și stabil pe care dispozitivele Somavedic o fac - mai ales în timpul somnului care este esențial pentru buna funcționare a corpului. Dacă în timpul somnului suntem în mod constant expuși factorilor dăunatori de mediu, corpul nostru nu mai este capabil să se încarce în mod natural cu energia de care are nevoie și în timp va suferi disfuncții - de la cele mai ușoare până la cele mai grave.

În mod similar, oamenii sunt expuși acestor factori de mediu dăunatori și pe timpul orelor de muncă, unde de obicei petrecem multe ore într-un mediu "defect" - cel mai adesea suntem expuși la stresul geopatogenic și smogul electromagnetic emis de telefoanele mobile, calculatoare, motoare electrice, linii de înaltă tensiune etc.


În opinia noastră, este foarte important să utilizați dispozitivele Somavedic în centrele de biorezonanță unde spațiul este permanent poluat de tot felul de energii, nu numai datorită amplasării locației dar și datorită clienților. Datorită acestor cauze, dispozitivele de biorezonanță sunt în permanență "încarcate" de energiile clienților și necesită curățare ca și operatorii acestor aparate, de altfel. Rezultatele concrete obținute sunt nivele mult scăzute de oboseală a terapeutului și rezultate mult mai exacte ale aparatelor de biorezonanță.

În prezent Somavedic este folosit cu succes în multe centre de biorezonanță și este recomandat de mulți profeșioniti din domeniul sănătății.

Din toata inima, credem într-un viitor fericit!

eBook va fi disponibilă în curând

Vor fi mai multe informații pentru aceia dintre voi care sunt mai mult interesați de Somavedic. Cu cât ești mai interesat, cu atât eBook-ul va fi gata mai repede. Ne poți trimite email-ul tau și te vom contacta de îndată ce este gata.