Apa Structurată

Apa structurată - este același tip de apă pe care o avem în celulele corpului

Apa structurată este "apa care se gasește în natură".  Studiile științifice susțin ca moleculele de apă structurată din celule corpului uman au o încărcătură electrică mare care ajută la buna funcționare a acestora. Când moleculele de apă din celulele au încărcătura optimă impactează modul în care corpul funcționează. Dar când apa este filtrată mecanic, tratată cu chimicale și conține o sumedenie de poluanți sau toxine - ceea ce conduce la nivele mari de toxicitate și estrogen ale apei - structura acesteia se modifică și în acest fel apa își pierde o parte din puterile ei vindecătoare.

Fotografii cu cristale de apă plată înghețată și fotografii cu cristale ale aceleași ape înghețate înainte de tratamentul cu dispozitivele Medic Uran


Dr. Gerald Pollack de la Universitatea Washington, este unul dintre liderii în domeniul cercetărilor despre apa structurată. După ce a efectuat studii asupra apei și asupra tehnologiilor de tratare a apei mai bine de 10 ani, a descoperit că apa este profund afectată de lumina și căldura generată de surse naturale și că acestea modifică structura moleculară a apei pe care o bem și o depozităm în corpul nostru.

Studiile efectuate până acum arată că apa structurată cu un pH optim este crucială în menținerea sănătății și o sursă de energie care ne ajuta sa fim hidratați corespunzător. Pentru că apa și hidratarea îndeplinesc multe funcții în organism, se spune că apa aduce nenumarate beneficii, ca:


Microscop Darkfield -- analiză picături de sânge

Se crede că odată ce apa ajunge în organism și în celule, este capabilă să se structureze singură atunci când este expusă anumitor tipuri de energii. Aceste surse de energii care structurează pot fi orice sursă de caldură (inclusiv soarele, pământul, dispozitive care emit anumite radiații sau o pernă de încalzire), lumina infraroșie și chiar contactul uman. 


Somavedic Medic Uran modelul de vârf al gamei de produse Somavedic, Uran este potrivit pentru locuințe dar și pentru spitale, clinici, cabinete medicale, centre de biorezonanță, saloane de masaj și cosmetică, precum și proprietăți mari. Acest model îmbunătățește calitățile apei, structurează apa.

Uită-te cu atenție la tipurile de apă structurată